Nieuws update juni 2020

Hallo allemaal,

Het is nog steeds een rare tijd met de 1,5 meter afstand. Maar gelukkig hebben wij jullie weer mogen ontvangen en kunnen jullie weer lekker paardrijden! Wat een regels en protocollen vanuit het RIVM maar gelukkig is het ons, samen met jullie, allemaal gelukt! 
 
Een paar weken geleden hebben wij jullie gevraagd om het lesgeld door te  betalen voor het welzijn van de paarden. Daar zijn af en toe toch wat misverstanden over ontstaan. Onze excuses hiervoor. 

Wij zijn vorige jaar begonnen met het gebruik van een nieuw digitaal lespakket voor onze administratie; het ManegePlan. Via dit systeem delen wij de lessen in en schrijven wij de leskaarten af. Vanaf nu krijgen jullie vanuit dit systeem een automatisch bericht als de leskaart vol is.

Helaas gaat de jaarlijkse onderlinge dressuurwedstrijd op 20 juni 2020 NIET door. Deze dag zullen de groepslessen wel gewoon doorgang hebben.
Wij weten op dit moment nog niet helemaal hoe de zomervakantie zal verlopen maar wij hopen na 1 juli meer duidelijk te hebben voor jullie.

Er is natuurlijk veel gebeurt in de tussentijd. We hebben jullie op de hoogte gehouden door filmpjes en dergelijke te laten zien. Nog even samengevat: Heavenley is in de afgelopen periode als manege paard verkocht aan Karin en Aniek de Bruin (beide lesklanten van ons) en zo blijft Heavenly ook bij ons op de manege staan. Velvet is ook verkocht, zij kon helaas niet meer meekomen in de groepslessen en nu staat ze in Wolvega op een dierenkliniek waar ze bloed donor is voor jonge veulentjes is. Inmiddels heeft zij al bloed kunnen geven voor een veulentje wat dit heel hard nodig heeft om te kunnen overleven. Wij zijn trots op haar!

Wij hebben ook Elsje, een Haflinger, als nieuw pensionpaard mogen verwelkomen. Elsje is van Tineke en zij zijn begin April bij ons op stal gekomen. Pensionpaard Joy, die al bij ons op stal stond, heeft een nieuwe eigenaresse gekregen namelijk Marle. Welkom allemaal!

Graag willen wij ook het volgende nog even onder de aandacht brengen: ouders en verzorgers willen jullie je kind(eren) ook deze Hoefkrabbel laten zien/lezen zodat ook zij op de hoogte zijn wat er zoal op de manege gebeurt?

Dan nog een groot compliment aan alle kinderen die bij ons lessen: wij hebben gemerkt dat alle kinderen sinds de corona tijd extra relaxed en veel zelfstandiger en vrijer aan het rijden zijn, dit vinden wij heel fijn om te zien. We willen de kinderen dit gevoel graag laten behouden omdat we zien hoezeer ze daarvan groeien op- en naast het paard! We vragen dan ook aan alle ouders en verzorgers om, straks als jullie weer mee mogen naar de rijlessen, jullie kinderen zoveel mogelijk zelfstandig te laten poetsen en rijden. Lekker een kopje koffie of glaasje fris drinken en op afstand genieten van de leuke rijlessen van jullie kinderen! 

Nieuws update juni 2020
Schuiven naar boven
Facebook