Kledingcontainer en oud-frituurvet inleverpunt

Wist u dat, wij bij ons op de manege een inzamelcontainer voor frituurvet en frituurolie hebben én een kledingbak van SecondLife?

Kledingbak van Secondlife

Samen met MC Texcycle proberen wij zoveel mogelijk oud textiel een nieuw leven te geven. Waarom doen we dit? Dat is heel simpel. Wist u dat voor de productie van 1 t-shirt wel 2500 liter water nodig is? En voor een spijkerbroek zelfs 7000 liter? Samen staat dit gelijk aan bijna 150 x douchen.

Misschien heeft u hem al gezien, de opvallende kledingcontainer bij de ingang van de kantine. Hier kunt u al uw oude textiel in vuilniszakken of tassen aanbieden. Het legen van de container en het sorteren van alle kledingstukken laten we over aan MC Texcycle. Zij vervoeren dit naar hun sorteercentrum en proberen elk stukje kleding of bijvoorbeeld beddengoed weer een nieuw leven te geven. Dus duik dit weekend allemaal de kledingkast in of ga naar zolder, verzamel al uw oude textiel en deponeer het in de kledingcontainer. Het recyclen van uw oude textiel is onwijs belangrijk en u kunt zich niet voorstellen wat voor impact het heeft als iedereen zijn steentje bijdraagt. Help dus mee!

Wilt u meer lezen over hoe MC Texcycle te werk gaat? Kijk dan op: http://mctexcycle.nl. Voor vragen kunt ook een bericht sturen aan: info@mctexcycle.nl.

Schuiven naar boven
Facebook