Officiele opening Manege Zwanenburg op 18 juni 1988
In de 70´er jaren verhuisden Antoon en Ria naar de Ringlaan 6 in De Glind  waar Marian, Susan en Anja geboren en getogen zijn.

In de 70’er jaren trokken Antoon en Ria in aan de Ringlaan 6, De Glind waar Marian, Susan en Anja geboren en getogen zijn. Zij hebben in de loop van de tijd zelf paarden en pony’s gekregen en met zoveel plezier leren rijden dat er in de loop van de jaren 80, gesteund door hun ouders, een gezellige manege ontstond. Onze manege is officieel geopend op 18 juni 1988.

Uit passie voor paarden en paardrijden willen wij, de drie zussen Marian Susan en Anja, iedereen leren omgaan met paarden & pony’s en de mogelijkheid bieden om vaardigheden in het paardrijden aan te leren of te verbreden.  Wij zijn gespecialiseerd in het geven van paardrijlessen en het verzorgen van andere activiteiten rond het paardrijden. Jong en oud kan bij ons terecht. Bij ons op de manege is plek voor iedereen. Er heerst een gezellige sfeer waar zowel kinderen als volwassenen veilig leren paardrijden, elkaar helpen en vrienden voor het leven maken. 

De zussen Zwanenburg runnen de manege zelfstandig met op de achtergrond hun ouders. De kennis en ervaring die zij de afgelopen decennia hebben opgedaan komen de Manege ten goede. Mede dankzij onze vrijwilligers bestaat de manege in zijn huidige vorm. Daarbij is de manege een familiebedrijf met drie generaties onder een dak, die waar nodig allemaal hun steentje bijdragen en de zussen een warm bad toedragen om de manege zo goed mogelijk te kunnen runnen. 

Er gebeurt veel bij onze manege! Naast de huidige groepslessen, privélessen, georganiseerde instructiekampen, buitenritten en wedstrijden, runt Susan haar coachingspraktijk ‘De Paardenbloem’ en hebben we natuurlijk Zorgmanege Zwanenburg welke geleid wordt door Aline van den Brink.

Schuiven naar boven
Facebook