In de 70´er jaren verhuisden Antoon en Ria naar de Ringlaan 6 in De Glind  waar Marian, Susan en Anja geboren en getogen zijn.

In de 70’er jaren trokken Antoon en Ria in aan de Ringlaan 6, De Glind waar Marian, Susan en Anja geboren en getogen zijn. Zij hebben in de loop van de tijd zelf paarden en pony’s gekregen en met zoveel plezier leren rijden dat er in de loop van de jaren 80, gesteund door hun ouders, een gezellige manege ontstond. Onze manege is officieel geopend op 18 juni 1988.

Naast de groeiende groep volwassenen rijden vooral kinderen op onze manege. Er heerst een gezellige sfeer waar kinderen veilig leren paardrijden, elkaar helpen en vrienden voor het leven maken.

Bij ons familiebedrijf leven inmiddels drie generaties onder een dak. Ria functioneert als een soort ‘oer’-moeder voor haar eigen gezin, de kleinkinderen en voor alle kindertjes en vrijwilligers op de manege. Mede dankzij onze vrijwilligers bestaat de manege in zijn huidige vorm.

De zussen Zwanenburg runnen de manege zelfstandig met op de achtergrond hun ouders. De kennis en ervaring die zij de afgelopen decennia hebben opgedaan komen de Manege ten goede.

Er gebeurt veel bij onze manege! Zo runt Susan haar coachingspraktijk ‘De Paardenbloem’, is Marian opgeleid tot jurylid dressuurwedstrijden, begeleidt Anja met veel plezier alle buitenritten en hebben we natuurlijk Zorgmanege Zwanenburg welke geleid wordt door Aline van den Brink.

Schuiven naar boven
Facebook