Manege

Manege Zwanenburg

Manege Zwanenburg staat bekend om een gezellige manege waar iedereen elkaar kent en helpt. Uit passie voor paarden en paardrijden willen wij, de drie zusters Marian Susan en Anja, iedereen leren omgaan met paarden en pony’s en de mogelijkheid bieden om veilig te leren paardrijden. Met- of zonder eigen paard. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van paardrijlessen en het verzorgen van andere activiteiten rondom het paardrijden. Jong en oud kan bij ons terecht, ook ruiters met een beperking zijn welkom. Alle lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructrices. De groepen voor de paardrijlessen zijn nooit groter dan 8 ruiters. Wij zijn lid van het FNRS. Dan weet je dat je hier veilig en met plezier kunt (leren)paardrijden.

Als je voor het eerst bij ons komt paardrijden plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we elkaar leren kennen, kunnen we jou de manege laten zien en kunnen we samen overleggen op welke dag en in welke groep je zou kunnen starten. Vaak starten we met enkele privé lessen zodat we een goede inschatting kunnen maken van jouw rijvaardigheden en je op basis daarvan in de juiste groepsles kunnen indelen. Ook dat bespreken we samen tijdens het kennismakingsgesprek.

De manege is gelegen aan de rand van het kinderdorp De Glind. Dat ligt midden in de Gelderse Vallei in een bosrijke omgeving met een ruiterroute van 25 kilometer (de Valleitrail). Deze start op het manege terrein. Door onze unieke ligging bieden wij u ook een hele mooie locatie om uw paard of uw pony te stallen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op! 

Schuiven naar boven
Facebook