Groepslessen

Bij alle lessen is de grootte van de groep niet meer dan 8 personen. Zo willen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig kan (leren) paardrijden is en dat de ruiter de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructrices. Voor zowel de beginner als de ervaren ruiter hebben wij geschikte paarden en pony’s.

Als wij vinden dat de ruiter niet meer thuis hoort in de opstaples, dan gaat hij/zij over naar een groepsles van een uur. Wij kijken naar het niveau van de ruiter en bepalen samen met de ouders en de ruiter wat de meest geschikte dag en het beste tijdstip is.

Natuurlijk hebben wij ook voor de ruiters met wat meer ervaring, half gevorderden- en gevorderden groepslessen. In de lessen wordt een gevarieerd programma gevolgd waarvan de ruiters ook echt beter leren paardrijden. Van de ruiter wordt verwacht dat hij/zij een half uur voor aanvang van de les aanwezig is om zelfstandig het paard/de pony te poetsen en te zadelen. Als het nodig is kan je altijd iemand vragen te helpen.

Voor aanvang van de les kun je in de kantine het lesschema vinden waarin staat aangegeven op welk paard/pony je die dag rijdt. Je rijdt iedere week op een ander paard/pony om de handigheid in het rijden te krijgen, want ieder paard/pony is weer anders.

De kosten zijn als volgt:

  • 7 t/m 18 jaar 5 lessen voor € 62,50 of 10 lessen voor € 125,00
  • 19 jaar en ouder 5 lessen voor € 70,00 of 10 lessen voor € 140,00
  • 7 t/m 18 jaar met eigen paard/pony 10 lessen voor € 100,00
  • 19 jaar en ouder met eigen paard/pony 10 lessen voor € 105,00
  • 7 t/m 18 jaar losse groepsles voor € 17,00
  • 19 jaar en ouder losse groepsles voor € 19,00

Je kunt 1x (bij een 5 rittenkaart) of 2x (bij een 10 rittenkaart) een les inhalen  binnen de geldigheidsduur van de leskaart. Wij werken met een 5 en 10 rittenkaart die 5 dan wel 10 weken geldig is. Bij verhindering tijdig, minimaal 24 uur voor aanvang van de les, afzeggen. Voor manege klanten is de manege op zondag gesloten.

Schuiven naar boven
Facebook