Groepslessen

Bij alle lessen is de grootte van de groep niet meer dan 8 personen, al vanaf 7 jaar kunnen kinderen bij ons komen paardrijden! Zo willen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig kan (leren) paardrijden is en dat de ruiter de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructrices. Voor zowel de beginnende ruiter als de ervaren ruiter hebben wij geschikte paarden en pony’s.

Als je voor het eerst bij ons komt paardrijden plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we elkaar leren kennen, kunnen we jou de manege laten zien en kunnen we samen overleggen op welke dag en in welke groep je zou kunnen starten. Vaak starten we met enkele privé lessen zodat we een goede inschatting kunnen maken van jouw rijvaardigheden en je op basis daarvan in de juiste groepsles kunnen indelen. Ook dat bespreken we samen tijdens het kennismakingsgesprek.

Als wij vinden dat de ruiter niet meer thuis hoort in de opstaples, dan gaat hij/zij over naar een groepsles van een uur. Wij kijken naar het niveau van de ruiter en bepalen samen met de ouders en de ruiter wat de meest geschikte dag en het beste tijdstip is.

Natuurlijk hebben wij ook voor de ruiters met wat meer ervaring, half gevorderden- en gevorderden groepslessen. In de lessen wordt een gevarieerd programma gevolgd waarvan de ruiters ook echt beter leren paardrijden. Van de ruiter wordt verwacht dat hij/zij een half uur voor aanvang van de les aanwezig is om zelfstandig het paard/de pony te poetsen en te zadelen. Als het nodig is kan je altijd iemand vragen te helpen.

Voor aanvang van de les kun je voor in de manegestal het lesschema vinden waarin staat aangegeven op welk paard/pony je die dag rijdt. Je rijdt iedere week op een ander paard/pony om de handigheid in het rijden te krijgen, want ieder paard/pony is weer anders.

De kosten zijn als volgt:

  • 7 t/m 18 jaar 5 lessen voor € 67,50 of 10 lessen voor € 135,00
  • 19 jaar en ouder 5 lessen voor € 75,00 of 10 lessen voor € 150,00
  • 7 t/m 18 jaar met eigen paard/pony 10 lessen voor € 110,00
  • 19 jaar en ouder met eigen paard/pony 10 lessen voor € 115,00
  • 7 t/m 18 jaar losse groepsles voor € 20,00
  • 19 jaar en ouder losse groepsles voor € 20,00

Bij de 5 rittenkaart kan er 1 les ingehaald worden binnen de geldigheid van de leskaart. De geldigheidsduur is 5 weken. Bij de 10 rittenkaart kunnen er 2 lessen ingehaald worden binnen de geldigheid van de leskaart. De geldigheidsduur is 10 weken. 

Lessen dienen minimaal 24 uur voor aanvang van de les afgemeld te worden per telefoon, app of mail. 

Voor manege klanten is de manege op zondag gesloten.

Schuiven naar boven
Facebook