Opstaplessen

Opstaples

De opstaples is voor alle kinderen die voor het eerst komen paardrijden (bij ons). Tijdens de opstaples worden de kinderen begeleid in het leren borstelen, opzadelen, afzadelen en het paardrijden zelf. Wij vragen een van de ouders/begeleiders om bij het kind aanwezig te zijn en te helpen waar nodig is.

Bij alle lessen is de groepsgrootte niet meer dan 8 personen. Al vanaf 7 jaar kunnen kinderen bij ons komen paardrijden. Zo willen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig kan (leren) paardrijden en dat de ruiter de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructrices. Voor zowel de beginner als de ervaren ruiter hebben wij geschikte paarden en pony’s.

De les opbouw is als volgt:
45 minuten leren borstelen en opzadelen
45 minuten paardrijden
15 minuten afzadelen en opruimen.

Dus de totale les bedraagt 1 uur en 45 minuten, waarbij de kinderen spelenderwijs vertrouwd worden gemaakt met de pony. Dit vergt ook geduld van de ouder of begeleider.

De kosten van deze opstaplessen bedragen € 14,50 per les

Wij werken met maand abonnementen en kwartaal abonnementen. Bij verhindering tijdig, minimaal 24 uur voor aanvang van de les afzeggen in het ManegePlan. Voor manege klanten is de manege op zondag gesloten.

Schuiven naar boven
Facebook