Sponsoring

Uit passie voor paarden en paardrijden willen wij, de drie zussen Marian Susan en Anja, iedereen leren omgaan met paarden & pony’s en de mogelijkheid bieden om vaardigheden in het paardrijden aan te leren of te verbreden.  Wij zijn gespecialiseerd in het geven van paardrijlessen en het verzorgen van andere activiteiten rond het paardrijden. Jong en oud kan bij ons terecht.

Manege Zwanenburg is op zoek naar partners & sponsoren die ons financieel kunnen ondersteunen bij het bevorderen van het lokale sportklimaat, het ontwikkelen en uitbreiden van onze maatschappelijke functie in de regio en het organiseren van speciale evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse instructiekampen voor diabetici.

Wij hebben een uitgebreid pakket aan sponsor mogelijkheden. Mocht je concrete vragen hebben of zelf een leuk sponsor voorstel hebben, dan gaan we graag met je in gesprek. Wist je trouwens dat sponsoring voor ondernemers fiscaal aantrekkelijk kan zijn? Zeker de moeite waard om even uit te zoeken!

Meer weten over sponsoring? Vraag gerust aan Anja. Of neem contact met ons op via mailadres: sponsoring@manegezwanenburg.nl

Schuiven naar boven
Facebook