“Een dag uit het leven van Moortje”

Deze week hebben wij een dag uit het leven van Moortje gefilmd.

Waarom van Moortje? Moortje is de favoriet van Ria en van Siem (de jongste zoon van Anja).

Natuurlijk zijn alle paarden en pony’s bij ons favoriet. Maar het is wel bijzonder dat Moortje bij zowel Ria als Siem DE GROTE favoriet is. Daarnaast is Moortje een super lieve kinderpony en zijn alle ruiters vast benieuwd hoe het met haar gaat.

Het leven van Moortje is zo slecht nog niet. Als je wakker wordt, lekker ontbijten, daarna met al je vriendjes in de bak spelen en genieten van het zonnetje. Elke dag mag Moortje nog even genieten van het gras in de tuin van Anja. Daar staat ze dan los in, ze loopt niet weg. Vervolgens loopt Siem elke dag een rondje met Moortje, erop zonder zadel. Heerlijk!

Af en toe is Moortje nodig voor een kinderles of wordt ze gebruikt voor de coaching. Ook dat doet Moortje met veel plezier. Vervolgens weer lekker op stal, genieten van wat hooi en de dag afsluiten met brokken.

Wat een heerlijk leven Moortje!

“Een dag uit het leven van Moortje”
Schuiven naar boven
Facebook