Paardrijden met Bixie & Friends een extra dag

In de meivakantie wordt er op  dinsdag  2 mei  van 13.00 tot 16.00 uur een extra middag georganiseerd. Tijdens deze middag leren wij jullie zoveel mogelijk over de onderdelen vanuit het Bixie programma en natuurlijk gaan we ook rijden. Bij ons op de manege willen wij jullie goed leren ponyrijden maar vinden wij het ook belangrijk dat jullie leren over alles wat er nog meer bij komt kijken.

De kosten om mee te doen aan deze dag bedragen €35,00 gelijk te voldoen bij het aanmelden. Dit kan in de kantine achter de bar bij Anja, Marian of Susan.

Natuurlijk kunnen we niet alle onderdelen allemaal doorlopen in één middag. Daarom zullen wij ook met regelmaat deze dagen organiseren zodat je toch ergens een keer een middag hebt dat je je stempels kan verdienen. Zo kun je uiteindelijk na het behalen van voldoende stempels, ook je diploma behalen.


Heb je verder nog vragen dan kun je altijd terecht bij een van ons.   Lijkt het je leuk om mee te doen.
Geef je dan op voor de Bixie & Friends middag van dinsdag 2 mei.   
Paardrijden met Bixie & Friends een extra dag
Schuiven naar boven
Facebook