Prijsverhoging manegelessen en stallingskosten per 1 januari 2021

Per 1 januari 2021 voeren we een prijsverhoging door.

Wij hebben als manege en pensionstal dit jaar te maken gehad met een behoorlijke prijsverhoging op stro en kuil/hooi en op de verzekeringskosten.
Deze verhoging op stro- en ruwvoerkosten heeft voornamelijk te maken met de droogte in de afgelopen jaren, maar ook met de stijgende kosten en vraag wereldwijd. Per 1 januari 2021 gaat ook de verzekeringspremie explosief stijgen, dit heeft invloed op prijzen van de manegelessen. Wij zijn genoodzaakt om deze door te berekenen om een gezonde bedrijfsvoering te kunnen handhaven.

Wij proberen steeds de kwaliteit van ons bedrijf te blijven verbeteren. Om kwaliteit te blijven waarborgen op onze manege moeten wij blijven investeren in onze faciliteiten en in onze paarden en pony’s. De regelgeving omtrent paardenwelzijn wordt (gelukkig!) steeds strenger ook op het gebied van huisvesting en voeding van paarden en pony’s.

Bovenstaande betekent dat wij een prijsverhoging moeten doorvoeren voor de lesgelden en voor de pensionstalling per 1 januari 2021. De pensionklanten worden hier ook nog apart over geïnformeerd.

Prijsverhoging manegelessen en stallingskosten per 1 januari 2021
Schuiven naar boven
Facebook