Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sugarkids kamp 9 t/m 12 jaar

2 augustus 2020 –> 08:00 6 augustus 2020 –> 17:00

Tijdens dit leuke ponykamp hebben wij 8 extra plekken beschikbaar welke via Manege Zwanenburg te reserveren zijn. Deze extra plekken zijn beschikbaar voor kinderen t/m 12 jaar die geen extra zorg vanuit de diabetesvereniging nodig hebben. Neem even contact op met Marjan, Susan of Anja om hier meer van te weten te komen! Reageer snel want vol=vol.

De SugarKidsClub is onderdeel van Diabetesvereniging Nederland. Deze club organiseert allemaal leuke activiteiten voor kinderen met diabetes, zoals zomer- en herfstkampen.
De SugarKids-kampen zijn het beste van twee werelden: de zorg en deskundigheid die je van de Diabetesvereniging gewend bent en de leuke activiteiten en enthousiaste begeleiding van Y Camps. De aandacht voor jou en jouw kind en de kwaliteit van de zorg maken deze kampen uniek.
Broertjes of zusjes en vriendjes of vriendinnetjes zonder diabetes zijn ook welkom, maar een uitzondering. Kinderen en jongeren met diabetes staan in het middelpunt!

In galop door de bak en door de waterplassen, stapvoets genieten van het moois om je heen of op een lekker drafje de wind tegen je wangen voelen blazen. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Tijdens dit SugarKids kamp gaan we lekker veel bezig met paarden en paardrijden. Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

Dit ponykamp is vanwege de coronamaatregelen omgebouwd tot een dagkamp met deskundige begeleiding. Dit betekent dat ouders de deelnemers dagelijks tussen 9:30 en 10:00 bij de manege in De Glind brengen en ‘s middags om 16:00 weer kunnen ophalen. Er geldt een minimum aantal deelnemers voor het kamp en mocht een kind gedurende de dag ziek worden, dan zal hij/zij moeten worden opgehaald. In de deelnemersbrief die voorafgaand aan het kamp gestuurd wordt, staat meer informatie.

In het kort

  • Dagkamp
  • 9 t/m 12 jaar
  • Ma 3 augustus t/m do 6 augustus 2020
  • Aantal dagen: 4
  • De Glind, Gelderland
Sugarkids kamp 9 t/m 12 jaar
Schuiven naar boven
Facebook