Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sugarkids kamp 13 t/m 17 jaar

26 juli 2020 –> 08:00 30 juli 2020 –> 17:00

De SugarKidsClub is onderdeel van Diabetesvereniging Nederland. Deze club organiseert allemaal leuke activiteiten voor kinderen met diabetes, zoals zomer- en herfstkampen. De SugarKids-kampen zijn het beste van twee werelden: de zorg en deskundigheid die je van de Diabetesvereniging gewend bent en de leuke activiteiten en enthousiaste begeleiding van Y Camps. De aandacht voor jou en jouw kind en de kwaliteit van de zorg maken deze kampen uniek.
Broertjes of zusjes en vriendjes of vriendinnetjes zonder diabetes zijn ook welkom, maar een uitzondering. Kinderen en jongeren met diabetes staan in het middelpunt!

Wie springt er hoger, jij of een paard? Wie rent er harder, jij of een paard? Weet je dat paarden ook kunnen voetballen en zwemmen? Wil je komende zomer ontdekken wat een paard nog meer leuk vindt om te doen? Schrijf je dan snel in!
Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem, dat kun je deze week leren! Heb je juist veel ervaring? Dan is er ook voor jou meer dan genoeg te beleven.

Dit ponykamp is vanwege de coronamaatregelen omgebouwd tot een dagkamp met deskundige begeleiding. Dit betekent dat ouders of verzorgers de deelnemers dagelijks tussen 9:30 en 10:00 bij de manege in De Glind brengen en ‘s middags om 16:00 weer kunnen ophalen. Er geldt een minimum aantal deelnemers voor het kamp en mocht een kind gedurende de dag ziek worden, dan zal hij/zij moeten worden opgehaald. In de deelnemersbrief die voorafgaand aan het kamp gestuurd wordt, staat meer informatie.

In het kort

  • Dagkamp
  • 13 t/m 17 jaar
  • Ma 27 juli t/m do 30 juli 2020
  • Aantal dagen: 4
  • De Glind, Gelderland
Sugarkids kamp 13 t/m 17 jaar
Schuiven naar boven
Facebook