Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Instructie dagkamp voor ruiters van 7-12 jaar

19 juli 2021 –> 10:00 23 juli 2021 –> 20:00

In de zomervakantie van 2021 organiseren we wederom ons beruchte instructie dagkamp. Dit is van maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli.

Let OP we starten iedere dag om 10.00 uur en sluiten de dag af om 20.00 uur behalve op de vrijdag want dan zijn jullie al op de manege en sluiten we af tussen 13.00 en 13.30 uur.

Je bent dus overdag op de manege en we gaan van alles doen met betrekking tot de paarden en pony’s. ‘s Avonds gaan jullie thuis lekker douchen en slapen, zodat je de volgende dag weer fris op de manege bent. Maar let op ook dit jaar mogen de ruiters een nachtje op de manege blijven slapen!

Op donderdagavond hebben we een gezellige avond met alleen de deelnemers en begeleiders. En we gaan in de binnenbaan op je luchtbedje en slaapzak heerlijk slapen. Op vrijdagochtend hebben we nog een leuke, gezellige ochtend met de paarden en pony’s, lunchen we tussen 13.00 uur en 13.30 uur en daarna is het kamp weer afgelopen.

In deze week gaan we uiteraard paardrijden zoals: dressuur, springen, langs de weg rijden, voltige, free- style en spelletjes met- en zonder paard. Maar verzorgen hoort er ook bij. Dat is niet alleen poetsen maar ook invlechten en de verzorging van de hoeven, het harnachement en nog veel meer. Natuurlijk zijn we niet de hele dag met het paard bezig, want de paarden mogen ook wat vrije tijd hebben. Intussen zijn jullie dan bezig met het voorbereiden voor andere activiteiten. Hoe dat verder in zijn werk gaat hoor je op maandagochtend.

De rest van ons instructie dagkamp blijft net als de voorgaande jaren hetzelfde, dus GEZELLIG, LEERZAAM EN LEUK.

* Voor wie is dit ?
Voor ruiters van  7 tot 12 jaar, die het leuk vinden om met paarden en pony’s om te gaan.

* Wanneer is dit?
In de eerste week van de zomervakantie; Maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli 2021

Lijkt je dit wat, vraag dan een inschrijfformulier achter de bar, dit kan vanaf 2 januari 2021. Lever deze zo snel mogelijk weer bij ons in samen met de eerste betaling van  € 30,00 (graag contant). Twee weken voor aanvang van het kamp verwachten we de tweede betaling van € 170,00. Je reservering voor dit kamp is pas definitief als de tweede betaling binnen is. Als iemand uiteindelijk toch besluit niet aan het kamp deel te nemen kunnen wij de eerste betaling niet retour geven. Lunch, avondeten en de ranja is bij de prijs inbegrepen.

VOL is VOL.

Denk je dat je te oud of misschien net te jong bent voor een bepaald kamp, overleg dat even met ons. Daar komen we samen dan wel uit.

€200,00 Totaalprijs
Instructie dagkamp voor ruiters van 7-12 jaar
Schuiven naar boven
Facebook