Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Instructie dagkamp (Vol)

20 juli 2020 –> 09:00 24 juli 2020 –> 17:00

Instructie dagkamp

In de zomervakantie van 2020 organiseren we het beruchte instructie dagkamp weer!

We verwachten jullie op maandag 20 juli om 10.00 uur en de andere dagen om 9.00 uur op de manege. We sluiten de dag af om 20.00 uur. Je bent dus overdag op de manege en we gaan van alles doen met betrekking tot de paarden en pony’s. ‘s Avonds gaan jullie thuis lekker douchen en slapen, zodat je de volgende dag weer fris op de manege bent.

Maar let op ook dit jaar mogen de ruiters een nachtje op de manege blijven slapen. Op de donderdagavond hebben we een gezellige avond met alleen de deelnemers en begeleiders. Jullie gaan in de binnenbaan op je luchtbedje en slaapzak heerlijk slapen. Op vrijdag hebben we nog een leuke, gezellige ochtend met de paarden en pony’s, een lekkere lunch en tussen 13.00 uur en 13.30 uur is het kamp weer afgelopen.

In deze week gaan we uiteraard paardrijden zoals: dressuur, springen, langs de weg rijden, voltige,free style en spelletjes te paard en zonder paard.  Maar er hoort ook verzorgen bij en dat is niet alleen poetsen maar ook invlechten en de verzorging van de hoeven en van het harnachement  en nog veel meer. Natuurlijk zijn we niet de hele dag met het paard bezig, want de paarden mogen ook wat vrije tijd hebben. Intussen zijn jullie dan bezig met het voorbereiden voor andere activiteiten hoe dat verder in zijn werk gaat hoor je op maandagochtend.

De rest van ons instructie dagkamp blijft net als de voorgaande jaren hetzelfde, dus GEZELLIG, LEERZAAM EN LEUK.

* Voor wie is dit ? Voor ruiters van 6 tot 12 jaar, die het leuk vinden om met paarden en pony’s om te gaan.

* Wanneer is dit? In de eerste week van de zomervakantie. Maandag  20 juli t/m vrijdag 24 juli 2020

Lijkt je dit wat, vraag dan een inschrijfformulier achter de bar, dit kan vanaf 2 januari 2020. Lever deze zo snel mogelijk weer bij ons in samen met de eerste betaling van € 30,00 (graag contant).

Twee weken voor aanvang van het kamp verwachten we de tweede betaling van € 170,00.

Je reservering voor dit kamp is pas definitief als de tweede betaling binnen is. Als iemand uiteindelijk toch besluit niet aan het kamp deel te nemen kunnen wij de eerste betaling niet retour geven.

Lunch, avondeten en de ranja zijn bij de prijs inbegrepen.

VOL is VOL.

Denk je dat je te oud of misschien net te jong bent voor een bepaald kamp, overleg dat even met ons. Daar komen we samen dan wel uit.

Instructie dagkamp (Vol)
Schuiven naar boven
Facebook