Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EXTRA 2-daags instructie dagkamp

7 augustus 2020 –> 10:00 8 augustus 2020 –> 16:00

In de zomervakantie van 2020 organiseren we een EXTRA 2-daags instructie dagkamp!

We verwachten jullie op vrijdag 7 augustus om 10.00 uur en de andere dag (zaterdag 8 augustus) om 9.00 uur op de manege. We sluiten de vrijdag af om 20.00 uur, op zaterdag sluiten we om 16:00 uur gezamenlijk af. Je bent dus overdag op de manege en we gaan van alles doen met betrekking tot de paarden en pony’s. ‘s Avonds gaan jullie thuis lekker douchen en slapen, zodat je de volgende dag weer fris op de manege bent.

In deze 2 dagen gaan we uiteraard paardrijden zoals: dressuur, springen, langs de weg rijden, voltige,free style en spelletjes te paard en zonder paard.  Maar er hoort ook verzorgen bij en dat is niet alleen poetsen maar ook invlechten en de verzorging van de hoeven en van het harnachement en nog veel meer. Natuurlijk zijn we niet de hele dag met het paard bezig, want de paarden mogen ook wat vrije tijd hebben. Intussen zijn jullie dan bezig met het voorbereiden voor andere activiteiten hoe dat verder in zijn werk gaat hoor je op vrijdagochtend.

De rest van ons instructie dagkamp blijft net als de andere kampen hetzelfde, dus GEZELLIG, LEERZAAM EN LEUK.

* Voor wie is dit ? Voor ruiters van 6 tot 12 jaar, die het leuk vinden om met paarden en pony’s om te gaan.

* Wanneer is dit? Vrijdag 7 augustus 2020 en zaterdag 8 augustus 2020

Lijkt je dit wat, vraag dan een inschrijfformulier achter de bar, dit kan vanaf 2 januari 2020. Lever deze zo snel mogelijk weer bij ons in samen met de eerste betaling van € 40,00 (graag contant).

Twee weken voor aanvang van het kamp verwachten we de tweede betaling van € 40,00.

Je reservering voor dit kamp is pas definitief als de tweede betaling binnen is. Als iemand uiteindelijk toch besluit niet aan het kamp deel te nemen kunnen wij de eerste betaling niet retour geven.

Lunch, avondeten en de ranja zijn bij de prijs inbegrepen.

VOL is VOL.

Denk je dat je te oud of misschien net te jong bent voor een bepaald kamp, overleg dat even met ons. Daar komen we samen dan wel uit.

EXTRA 2-daags instructie dagkamp
Schuiven naar boven
Facebook