Geef de pen door….

Hoi, 

ik ben Jill Mohr. Ik ben 10 jaar en ik rijd vanaf mijn 4e bij manege Zwanenburg, toen ben ik begonnen met de ‘Veulen Club’; toen kregen we om de week uitleg over poetsen, opzadelen, karakters van de paarden enz, en gingen we ook een stukje rijden met een ouder ernaast. Mijn eerste groepsles was op Joussy, toen was ik net 6 geworden, en toen ben ik er afgevallen. Ik stapte snel weer op en ging door met rijden, Joussy is altijd 1 van mijn favorieten gebleven :-).

Inmiddels heb ik al 2 val-diploma’s. Ik heb een tijdje Boy als lease pony gehad tot ik genoeg had gespaard voor een eigen pony.  Ik heb super veel van Boy geleerd. Ik kreeg toen ook iedere week springles van Anja. Mijn lievelings pony´s op de manege zijn: Angel, Boy, Joussy, Blacky en Misty. Ik heb nu sinds 8 maanden een eigen pony. Ze heet Yess. Ik ben superblij met haar als pony! Ik heb ook al met haar gegaloppeerd in het bos en Bixie-wedstrijden gereden. Ik heb nu ook met de corona 3 keer in de week thuis les op Yess van Marian, en soms van Anja springles. Ik rijd normaal met Yess in de woensdag groepsles van half 5 tot half 6 met: Aniek, Brett, Eline, Julia, Maudy en Fleur. We hebben met z’n allen veel lol om met elkaar in de les te zitten. Ik vind Manege Zwanenburg een hele leuke en gezellig manege, en ze zorgen heel goed voor de paarden!

Ik geef de pen door aan: Brett

Groetjes van Jill, en XXX-jes van Yess

Geef de pen door….
Schuiven naar boven
Facebook