Verslag zaterdag 28- en maandag 30 december

Kerst FNRS dressuur wedstrijden

De buitenbak had best veel voorbereiding nodig, er lagen een paar dagen voor de wedstrijd nog heel wat plassen in! We hebben geultjes gegraven waardoor het water weg kon lopen. De dag erop is de bak gesleept met onze nieuwe schovel. Op de wedstrijddag zag de buitenbak er fantastisch uit! Er kon buiten losgereden worden.

De dag begon fris want het had s ’nachts best wel gevroren en nadat de dag vorderde was het een mooie, droge, zonnige dag. Sommige paarden en pony’s waren best wel fris & vrolijk maar dat mocht de pret niet drukken. Zo reed Lianne Kas in de F16 een 1e plaats met Vabuka en 216 punten wat goed was om de volgende keer een proef hoger te mogen starten!

In de F 10, en F11 reed Denise Roos met Calanda 228 punten voor een 1e plaats en Rosemarij Scheffer met Rebecca 227 punten voor een 2e plaats.

Wilma vd Brink volgde met Meddoxx in de F7 en had een 1e plaats met 219 punten.

Na de pauze hadden we de prijsuitreiking van het 2e gedeelte en reed Jill Mohr met haar eigen pony Yess een KNHS B proef. Zij haalde een 1e prijs met met 185,5 punten.

In de F4 was 1e Marit Blom met Jack en zij had 230 punten gevolgd door Gwen van Garderen die op Boy reed en met 223 punten en 1 fout in haar theorie haar F4 diploma heeft behaald en de volgende keer F5 mag starten.

In de F5 reed Emma Gersen met Shadow 216 punten wat goed was voor een 1e plaats en ook zij mag de volgende keer een F proef hoger starten.

In de F3 hadden we een aardige groep met ruiters waar Merel vd Weijde met Boy naar een 1e plaats reed en goed was voor 231 punten. Zij werd gevolgd door Iris van Barneveld met Misty met 229 punten en een 3e plaats voor Aniek de bruin met Angel en 228 punten.

Bij de laatste groep F1 en F2 reed Femke vd Poll met Beaufort naar een 1e  plaats met 228 punten.

Ook had de jury na afloop een klein praatje voor de ruiters waar ze extra aandacht aan mogen besteden voor een volgende wedstrijd bijvoorbeeld dat er netter op de grote voltes mag worden gereden.

Ook maandag 30 december hadden we nog een wedstrijddag. Net zoals de zaterdag verliep ook deze 2e wedstrijddag goed! De ruiters hebben wederom mooie resultaten behaald. Zo waren Denise Roos met Basta 1e met 234 punten. Nienke Goossens met Pandour reed met 22 punten naar een mooie 2e plaats in de F11.

In de F17 heeft Lianne Kas een 1e plaats met 222 punten gereden met Vabuka.

In de F6,7,8,9 hebben Lieuwke Herder met haar pony Nelis 220 punten gescoord en was Myrthe Renshof met Basta 2e met 217 punten.

In de F4 was er een 1e plaats voor Brett vd Horst met Boy en 223 punten en een 2e plaats voor Merel Timmer die samen met Tom een score had van 128 punten.

In de F4 heeft ook Carlijn theorie gedaan en gehaald wat betekent dat zij een F4 diploma krijgt en vervolgens door mag naar de F5.

En zo heeft Katie vd Welle ook theorie gedaan maar dan in de F2 en ook zij heeft zowel de theorie als het rijden goed gedaan met 224 punten op Els. Zij eindigde op een 1e plaats en zij mag door naar de F3.

Een 2e plaats was er voor Irma v Horssen met Gwennie en zij had 218 punten.

Allemaal alsnog gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijddagen want ze zijn weer bekend!

Verslag zaterdag 28- en maandag 30 december
Schuiven naar boven
Facebook