Geef de pen door …..

Hallo, mijn naam is: Brett van der Horst en ik ben 12 jaar (bijna 13).

Ik rij in de les op zaterdag van half 10 tot half 11, en ik rij nu al ongeveer 5 a 6 jaar op de manege. Ook ben ik nu al zo’n 4 a 5 jaar iedere zaterdag te vinden op de manege om te helpen met de opstaplessen. En meestal ook daarna. Er is altijd wel wat te doen op de manege en als er niks meer te doen is, is het toch altijd nog leuk om met de paarden en pony’s te knuffelen, of lekker bij Tom in de stal te zijn om hem te poetsen of gewoon even lekker tot rust te komen.


Ik vind het ook nooit stom om te komen, want ik vind het altijd zo gezellig. Het is nu wel vreemder in de Coronatijd, maar op een of andere manier wen ik daar ook wel weer aan.
 
Ik heb ook  2 verzorgpony’s (Welsh Mountain pony’s) die ik al bijna 2 jaar ken en die me erg hebben geholpen met de kleinste dingen. En de grootse, zoals mijn angst voor galop waar zij mij mee hebben geholpen. Ik heb hun toen weer geholpen met goed aan te springen met galop. Zo proberen we steeds dingen uit, zodat we samen steeds beter worden.  Omdat 1 van de 2 een fokmerrie is (een merrie die ieder jaar een veulen krijgt), leerde ik ook om mooie vlechten te maken. Binnenkort krijg ik een privéles op Adinda…..


En ik geef de pen door aan Jet van Veldhuizen.

Geef de pen door …..
Schuiven naar boven
Facebook