EXTRA plekken ponykampen beschikbaar!

De planning voor de zomervakantie met alle instructiedag kampen en dergelijke begint steeds duidelijker te worden.De instructiedag kampen gaan gelukkig allemaal door en daar zijn we superblij mee! Onderstaand een overzicht zodat jullie weten waar eventueel nog (extra) plekken zijn:

De 1e week 20 juli t/m 24 juli 2020 is vol.

De 2e week 27 juli t/m 30 juli 2020 is het Sugerkidskamp (13-16 jaar) 6 EXTRA plekken beschikbaar.
De 3e week 3 augustus t/m 6 augustus 2020 Sugerkidskamp (9-12 jaar) 8 EXTRA plekken beschikbaar.
Tijdens deze leuke Sugarkids ponykampen hebben wij dus 6 extra plekken beschikbaar voor kinderen  van 13 t/m 16 jaar en 8 extra plekken voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, welke uitsluitend via Manege Zwanenburg te reserveren zijn. Deze extra plekken zijn beschikbaar voor kinderen en jongeren die geen extra zorg vanuit de diabetesvereniging nodig hebben. Neem even contact op met Marian, Susan of Anja om hier meer van te weten te komen! Reageer snel want vol=vol.

Vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus is er het 2 daagse instructiedagkamp voor de ruiters van 6 t/m 13 jaar, hier zijn nog enkele plekken vrij,  je kunt hiervoor aanmelden door het formulier in te vullen in de kantine achter de bar.

Het is ook mogelijk om te switchen. Bijvoorbeeld als je je hebt ingeschreven voor het ruiter dagkamp op 7 en 8 augustus maar je gaat liever naar het ponykamp van 3 t/m 6 augustus. 

De 5e week 17 t/m 19 augustus 2020 is het 17+ kamp en ook daar hebben we nu nog 4  plekken vrij.
Jullie krijgen nog een aparte brief over dit kamp. 

Voor het kabouterdagkamp (op vrijdag 21 augustus) zijn ook nog enkele plekken vrij.

En de 6e week (24 t/m 27 augustus 2020) is het tienerkamp hier zijn nog 3 plekken beschikbaar.

EXTRA plekken ponykampen beschikbaar!
Schuiven naar boven
Facebook