Zorgmanege Zwanenburg Ringlaan 6 3794MV de Glind 0610923282 email

Zorgmanege Zwaneneburg

 

kantinezorg.jpgZorgmanege Zwanenburg biedt dagbesteding met oog voor elkaar en voor de omgeving.  Wij bieden in de eerste plaats begeleiding aan kinderen en volwassenen met  een verstandelijke beperking of aan mensen mee een specifieke zorgvraag en behoefte aan werk op maat.


Wil je ook lekker buiten bezig zijn, dieren verzorgen en allerlei klusjes uitvoeren die je op de boerderij tegenkomt. Dat kan bij Zorgmanege Zwanenburg, een kleinschalige en persoonlijke dagbesteding in het Gelderse De Glind.


Individuele en persoonlijke begeleiding vinden wij heel belangrijk. We letten er vooral op wat bij jou past. Met elkaar werken we aan jouw zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Wat jij het beste kan is belangrijk en we helpen bij wat je moeilijk vindt.


Zorgmanege Zwanenburg is gelegen in de rustige en groene omgeving van de Glind. Een klein dorp op de rand van Gelderland en Utrecht, met veel wandelroutes en weilanden. Door de landelijke ligging is er op Zorgmanege Zwanenburg veel ruimte voor zowel buiten- als binnen activiteiten.
Wij staan open voor iedereen, dus wil je weten of onze dagbesteding bij jou past, neem dan contact met ons op. Je kunt je vragen mailen naar: zorgmanegezwanenburg@gmail.com
Maar je mag ook bellen: 06-10923282